Granola-Bosvruchten taart

Benodigdheden

  • 80 gram pindakaas
  • 50 gram ahornsiroop
  • 300 gram granola
  • 1 eetlepel water
  • 400 gram Griekse yoghurt
  • 2 handen vol blauwe bessen
  • 2 eetlepels lijnzaad
  • 2 eetlepels gemalen chocolade

Bereidingswijze

  • Verwarm de over voor op 180 graden.
  • Vet een ovenschaal in met boter.
  • Neem de granola, pindakaas, ahornsiroop en water en roer door elkaar.
  • Verspreid het granola mengsel over de ovenschaal en bedek ook de zijkanten met het mengsel.
  • Doe de ovenschaal in de oven en bak ca. 30 minuten in de oven.
  • Laat de schaal afkoelen.
  • Schep de Griekse yoghurt over de bodem.
  • Leg de blauwe bessen op de taart en verdeel de chocolade er overheen.
  • Strooi het lijnzaad over het geheel.